Dodano: 2007-12-11 10:26
Fakt, póki co jedyną białą rzeczą na horyzoncie jest moja gorączka, której dostaję słuchając w radiu po raz kolejny szlagieru Wham "Last Christmas". No ileż to można, kur...
Dodano: 2007-12-11 10:34
Witaj Aniu :* Mr.W. <salute>
Świeta tuz tuz - a to pech :twisted:
Uwazam, ze wiele stracily ze swego specyficznego klimatu...A szkoda, zaluje, ze wszystkie nasze tradycje usilnie sie amerykanizuje...A zblizajace sie swieta sa tego najlepszym dowodem...
:arrow: Mr.W. - ja mam podobnie, ale z innym szlagierem radiowym rodem z biedronki, kawalek traktujacy o karpiku czy cos w ten desen...Grrhhh
Dodano: 2007-12-11 12:02
Coś znowu pusto i cicho się zrobiło. Harlequin chory, reszta też duchem nieobecna. Jesienna deprecha nadeszła chyba z opóźnieniem...
Dodano: 2007-12-11 12:30
| Doktorro napisał(a): |
| Bo i lura... Ja osobiscie jestem przeciwnikiem takiego picia kawy. Nie uznaje zadnych dodatkow, gdyz one zabijaja prawdziwy smak tego trunku. Kawa najlepsza jest parzona w expresie cisnieniowym. Wtedy wychodzi pyszny szatan o czystym smaku. Jesli juz musze pic sypana, to sypie okolo 4 czubatych lyzek i zalewam do pelna. Zadnego cukru, mleczka i innych zabijaczy smaku. |
i tu się z Tobą zgodzę, ciśnieniowy a jak nie ma pod łapą to tylko czarnuszek :wink:
| Wainamoinen napisał(a): |
| Harlequin chory |
pewnie studentki mu bokiem wyszły :lol: :wink:
Dodano: 2007-12-11 14:01
Witam wszystkich bez wyjatku.
Przepraszam, że się nie udzielam :) ale mam dziś zapierdziel :)
Pozdrawiam.
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-12-11 19:00
Witam Brac Dekadencką, za oknem szaro, zimno ponuro, więc czymś rozgrzac się trzeba, profanuję Bacardi herbatą :lol:
Dodano: 2007-12-11 19:10
Bry moi mili, milsi i najmilsi kawopijcy :D:D:D:D:D:D:D:D
Dziś nieco później z Moherunia wróciłam i chce mi się....piiiić - w pociągu chcieli z pasażerów chyba potrawkę w sosie własnym zrobić - to gorąco mnie wysuszyło do cna, więc płynów mi trzeba <wywala jęzor> rozglądając się za jakimś liquidem...<
atrzy na Selene> Jesoooo toż Ty rumokradztwo uprawiasz 8O...pomóc? 8)
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-12-11 19:34
| nomay napisał(a): |
< atrzy na Selene> Jesoooo toż Ty rumokradztwo uprawiasz 8O...pomóc? 8)
|
Moje, moje, moje, nie oddam :lol: :lol: :lol:
żart,
jasne, że możesz pomóc,
<
odsuwa butelkę z Bat-rumem>
Ja się rozgrzewam, a Ciebie schłodzic trzeba kobito :wink:
<wraca z butelką coli>
rum & cola, najlepszy mix na świecie 8)
Dodano: 2007-12-11 19:50 Zmieniono: 2007-12-11 19:57
Sasasa <zaciera rączki> o tak 8)
< w oczach połyskliwie odbija się gładka powierzchnia szkła...a w nim niemal czary płyn, w którym figlarnie baraszkują kostki lodu>
Danke schon <trzepie oczami>
Swoją drogą...istnieją bardziej dynamiczne sposoby na rozgrzanie 8)
Np.......pykanie.......w bilard :lol:
A nasz dekadencki stół bilardowy miauczał ostatnio, ze zaniedbany się czuje 8)
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-12-11 19:57
Witam moje drogie kobietki
Mam problem - wspolnik mi zaginal w akcji, a na gwalt potrzebny... Widzial ktos, albo slyszal go?
Zawsze jak potrzebny to go nie ma
Dodano: 2007-12-11 20:01
Emmmeeee...a Dottore zna taki wynalazek jak telefon komórkowy? 8)
Chyba miał dziś jakąś pilną sprawę do załatwienia, ale wydaje mi się, że skoro do pracy tak rano, co dzień chodzi, to wieczorkiem może wpadnie 
Dodano: 2007-12-11 20:08
| nomay napisał(a): |
| Emmmeeee...a Dottore zna taki wynalazek jak telefon komórkowy? 8)
|
Dottore ma skleroze i zapomina, ze istnieje taki wynalazek jak telefon komorkowy :lol: Ale co racja to racja. Jak sie predko nie zjawi to bede dryndal do Niego :wink:
Dodano: 2007-12-11 23:01
Jestem. Pijany bo pijany...od ściany do ściany...ale trafiłem 8)
Dottore....działamy wg planu, a Nasz plan najlepszy :twisted:
Dodano: 2007-12-11 23:04
| Semjan napisał(a): |
|
Dottore....działamy wg planu, a Nasz plan najlepszy :twisted: |
Bo takich trzech Brachu, jak nas dwoch to nie ma ani jednego :twisted: ale ze wscieklakami sie nie podzielil to sobie zapamietam :twisted: Jak to tak moze byc, ześ tylko Ty pijany... A ja to co? :wink:
Dodano: 2007-12-12 06:25
Morgen,
własnie wpadłam do biura jak furia, znowu sie spozniłam, nie ma co, ten dzien zaczał sie super :roll: a bedzie jeszcze ciekawszy...
Ide sobie zrobic kawy i dotlenic komorki rakowe
Miłego dnia!
Dodano: 2007-12-12 06:52
| Selene69 napisał(a): |
| Morgen,
własnie wpadłam do biura jak furia, znowu sie spozniłam, nie ma co, ten dzien zaczał sie super :roll: a bedzie jeszcze ciekawszy... Ide sobie zrobic kawy i dotlenic komorki rakowe Miłego dnia! |
Witaj kochana Selenko
Znow drugi
ciagle drugi, wszedzie drugi :wink: Ja chyba tych wyscigow z Toba nie wygram nigdy 8O
No a tak na powaznie, nie skazuj dnia Selenko na porazke, w momencie gdy sie ledwo zaczal, wszystko bedzie dobrze, musi byc...Tak jak Ci kiedys mowilem: "Jak nie my to kto?" :wink:
Sciskam i do dymka jesli pozwolisz przylaczam sie
Tobie takze milego dzionka zycze
Dodano: 2007-12-12 07:08
Łeeee trzeci dzisiaj :? :wink: :lol:
U mnie w pracy dziś syf....ale...Kogo *rwa to obchodzi :D Kładę klameczkę na to 8) Albo sobie poradzę albo...sie zwolnię:D zawsze wyjścia są conajmniej dwa.
Dziś czuję się lodzio-miodzio, tylko coś mi żołądek pokrzykuje :Daj coś zjeść, picia mam dosć :!: :twisted:
Pozdrawiam serdecznie.
Idę na fajkę , a potem kawuśkę pościskam w łapce
Dodano: 2007-12-12 07:36
| dr_Faustus napisał(a): |
| No a tak na powaznie, nie skazuj dnia Selenko na porazke, w momencie gdy sie ledwo zaczal, wszystko bedzie dobrze, musi byc...Tak jak Ci kiedys mowilem: "Jak nie my to kto?" :wink:
Sciskam i do dymka jesli pozwolisz przylaczam sie |
A ja Ci wtedy napisałam, ze jak nie my, to kto inny :wink:
No to palym-palym, dostałam wczoraj dostawe papierosow zza wschodniej granicy, zapraszam na dymka :wink:
Taaa, spojrzałam przed chwila w lustro, co prawda nie rozpadło sie o dziwo na milion kawałkow z krzykiem, ale to co zobaczyłam było, hmmm, osobliwe, woła o karnet na solarium :lol: i sen dłuzszy niz 4-5 h
Sem, łacze sie z Toba w bolu, u mnie tez kaplica :wink:
Dodano: 2007-12-12 08:53
Witam po kilkudniowej przerwie spowodowanej grypą żołądkową :? w dalszym ciągu mam w żołądku pozostałości po granacie F16 producji ZSRR :cry:
.
Dodano: 2007-12-12 09:26
| Harlequin napisał(a): |
| Witam po kilkudniowej przerwie spowodowanej grypą żołądkową :? w dalszym ciągu mam w żołądku pozostałości po granacie F16 producji ZSRR :cry: |
Witaj Bratku - dawno Cie nie bylo. Ciesze sie, ze powoli dochodzisz do zdrowia.
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2007-12-12 09:45
Witam Państwa 8) <kiss'em all>
Popijam kawkę czekając (od 6:47) na kuriera z paczuszką i coś...nie widać go za oknem - cóż sierotka Nomay dała się wrobić w czekanie do 12-tej :roll:
I znów...kolejna środa...kolejne wieczorne Polaków rozmowy w instytucie SM...a później zupka chinka i lulu, bo z rana trzeba będzie z GRETL'em się przywitać (tfu)
Dodano: 2007-12-12 10:28
Wybaczcie mi, ale dzis na czarnej gorzkiej ... herbatce pojade, bo jakbym kawe spił to bym śrutem srał chyba :cry: :?
.
Dodano: 2007-12-12 10:31
Witaj Dzej-Dzej
A mnie szlag zaraz trafi, w radio znow karpik leci :evil: Musze czem predzej zainstalowac stery do karty muzycznej bo taki szmelc swiateczny w kazdym programie, az cos czuje, ze mi bokiem swieta wyjda, nim sie na dobre zaczna :twisted:
Co za durna i infantylna piosenka, ehh...
:arrow: Harl - A pij do woli, nie ma czego wybaczac, gdyz nie wiem czy bym zdarzyl do zaplecza dobiec by sie skryc, jakbys zaczal ze srutu do mnie strzelac :wink:
Dodano: 2007-12-12 10:42
| dr_Faustus napisał(a): |
| Witaj Dzej-Dzej
A mnie szlag zaraz trafi, w radio znow karpik leci :evil: Musze czem predzej zainstalowac stery do karty muzycznej bo taki szmelc swiateczny w kazdym programie, az cos czuje, ze mi bokiem swieta wyjda, nim sie na dobre zaczna :twisted: Co za durna i infantylna piosenka, ehh... |
Uuuu...znam ten ból. U mnie w robocie tylko jedno słuszne radio lokalne odbierało (poza wszechpolskim, które ofkors nadaje chyba na wszystkich częstotliwościach) i co dzień te same popiosneczki w kółko walcem mi po głowie jeździły...po pewnym czasie już wiedziałam co za chwilę puszczą, a ten badziew...który leci mni wincy : "your way to beauuuuuuuuuuuutiful giiiiiiirl...coś tam coś tam...suicidal, suicidal"...sprawiał, ze sama miałam ochotę popełnić samobójstwo :evil: :roll:
Jedynym wyjściem z opresji było wyłączenie radia...
Dodano: 2007-12-12 11:01
Dzień dobry wszystkim :). Paniom :*, Panom <high five>. Kolejny dzień w robocie. I tylko 3h spóźnienia :D.